Het heft in eigen handen nemen

De originele Thera Cane biedt tijdelijk verlichting van spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. Hij is eenvoudig te gebruiken en legt het geven van de verlichting op de plaats waar het thuis hoort: in je eigen handen.

Als je de Thera Cane regelmatig gebruikt, wordt je je bewuster van je eigen lichaam en bovendien heb je je welzijn weer in eigen hand. Spierpijn hoeft je niet meer uit je slaap of van je werk te houden.

Hoe werkt het?

De druk die je met de Thera Cane op je spieren uitoefent, helpt de bloedstroom naar de spieren (met waardevolle zuurstof en voedingsstoffen) te optimaliseren.

Hierdoor helpt de Thera Cane de spierfunctie te herstellen. Verkrampingen in de spieren en pezen worden opgeheven. De toegenomen circulatie helpt de spier efficiënter werken.

Praktische Oplossingen

We hebben allemaal wel eens pijn in onze spieren. Je merkt er misschien niets van tot je iets probeert te pakken, of voorover buigt. Soms hoef je je alleen maar even om te draaien. Je voelt wat kraken in je nek of krijgt plotseling een hete plek naast je schouderblad. Hoe dan ook, het kan pijn doen en een hele tijd duren voor de pijn verdwijnt. Iedereen probeert de pijn weg te wrijven, maar het is moeilijk om stevig genoeg te wrijven of de druk diep genoeg te geven.

Met de Thera Cane kun je diepe druk geven op bijna elke triggerpoint in je lichaam, rug, nek, schouders, benen, heupen, armen, billen, waar je het ook nodig hebt.

Voor de Nederlandstalige website over de Thera Cane, klik op Thera Cane®. Hier vindt u onder andere de gebruiksaanwijzing als .pdf bestand.

Bewezen resultaten

De Thera Cane wordt in Amerika door duizenden medische beroepsbeoefenaren gebruikt. In Nederland al door enige honderden. Therapeuten en artsen uit vele specialismen hebben de Thera Cane tot een integraal deel van hun behandelingen gemaakt, bij patiënten die lijden aan spierpijn en andere ongemakken. Dit is wat zij er over te zeggen hebben:

De Thera Cane is een geweldig product. Ik beveel mijn patiënten het gebruik ervan van harte aan.”
– F. Kleinleugenmors, mensendiecktherapeut

De Thera Cane is een van de beste gereedschappen voor zelfhulp die ik mijn patiënten kan aanbevelen.”
– B. Eigenhuis, fysiotherapeut

Hierbij mijn aankoopbewijs voor nog meer Thera Canes. De eerste die ik kocht doet het heel goed.”
– M. Brown, arts

Gebruikers zeggen:

Ben buitengewoon tevreden over de theracane. Pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon, als je eenmaal de juiste punten hebt gevonden. Graag bestel ik nu ook de Vierpoot.
– met vriendlijke groet Eric Feteris

“Dankjewel, dankjewel, dankjewel! Thera Canes zijn fantastisch!”
– D. Koblitz

“Uw Thera Cane betekent het verschil tussen het nemen van geneesmiddelen en een medicijnvrije behandeling van mijn pijnklachten.”
– Susan

“Mijn vrienden zijn laaiend enthousiast over dit hulpmiddel!”
– S. Wyman

Vraag om de ORIGINELE Thera Cane :

In tegenstelling tot de namaak uit China is hij robuuster: twee jaar garantie.
Hij is steviger dankzij de glasfiber kern, waardoor breuk ook nagenoeg NIET voorkomt!
Hij heeft een duidelijk gestanste merknaam in de schacht. Zie de foto’s hiernaast en hieronder.

Specificaties:

Gewicht: ½ kg.
Lengte: 61 cm.
Breedte: 39 cm.
Diameter: 2½ cm.
Vier maal gepatenteerd.
Prijs: € 55,00 incl. btw.
Te bestellen via deze link

Thera Cane®… for deep pressure massage. (De officiële website van de Thera Cane)